Evenementen kalender

 Donderdag, 12. September 2013, 13:00 - 17:00

2e Inloopmiddag "Optimalisatie Het Nieuwe Telen"

Namens de participanten van de proef over het optimaliseren van Het Nieuwe Telen wordt u uitgenodigd op 12 september 2013 de tweede inloopmiddag te bezoeken. In deze proef speelt de sturing van de verdamping een belangrijke rol.  

Energie besparen met behoud van kwaliteit en een praktijkconforme productie is essentieel. De proef in het GreenQ Improvement Centre bestaat uit drie afdelingen waarbij elke afdeling de focus heeft op een ander aspect binnen Het Nieuwe Telen. De resultaten worden met elkaar vergeleken en gedemonstreerd. Vermeldenswaardig is dat deze proef wordt uitgevoerd in opdracht van 7 participanten die gedurende het hele jaar op een constructieve wijze samenwerken. Dit gebeurt d.m.v. het overleg in de wekelijkse begeleidingsgroep en de maandgroep.

Tijd en plaats

U kunt op donderdag 12 september tussen 13:00 en 17:00 vrij binnenlopen bij GreenQ aan de Violierenweg 3 te Bleiswijk. De participanten zullen hier hun tussentijdse resultaten
presenteren. Wel stellen wij het net zoals de vorige bijeenkomst op prijs als u zich vooraf wilt opgeven voor de inloopmiddag door middel van het onderstaande aanmeldformulier.

Terug

JEvents v2.0.9 Stable   Copyright © 2006-2011

Meld u hier aan