Nieuws

Greenport Campus en Flynth organiseren Masterclass Strategisch Ondernemerschap


Op dinsdag 26 februari is de eerste bijeenkomst van de nieuwe Masterclass Strategisch Ondernemerschap geïnitieerd door Greenport Campus en Flynth. Deze Masterclass is ontwikkeld voor ondernemers en directeuren van tuinbouwbedrijven, die bezig zijn met strategie, geïnteresseerd zijn in het opdoen en toepassen
van nieuwe kennis en inzichten. En daarnaast van en met collega- ondernemers willen leren.

De ontwikkelingen in de glastuinbouw gaan snel en vragen meer strategisch ondernemerschap van ondernemers. Flynth en Greenport Campus hebben deze Masterclass ontwikkeld met als doel een impuls te geven aan het ondernemerschap in de glastuinbouw. Dit initiatief wordt ondersteund door LTO-Groeiservice.

Op praktijkgerichte wijze gaan we aan de slag met de uitdagingen waar ondernemers in de glastuinbouw voor staan. Ondernemers krijgen antwoorden op de vraag wat deze uitdagingen voor ieders situatie betekenen en welke richting daarin gekozen kan worden. In de Masterclass staat van en met elkaar leren centraal. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Deelnemers worden aan het denken gezet en leren bewuste strategische keuzes te maken en de dagelijkse beslissingen in te passen in deze strategische keuzes. Resultaat is dat de opgedane kennis, inzichten en vaardigheden worden uitgewerkt in concrete, uit te voeren acties, die direct kunnen worden toegepast in uw bedrijfssituatie.

Invulling programma

1. Strategische keuzes voor uw bedrijf

2. Marktpositionering en ketenintegratie

3. Toekomstbestendig financieel management

4. Innovatief ondernemerschap en samenwerken

5. Organisatie en uitvoering

6. Intervisie

 

Data

Dinsdagen 26 februari, 5, 12, 19 en 26 maart en 10 september 2013


Of: woensdagen 27 februari, 6, 13, 20 en 27 maart en 11 september 2013


Tijd van 15.30 – 19.30 uur. Voor een maaltijd wordt gezorgd.

 

Kosten

Het reguliere deelnamebedrag voor deze Masterclass is 1.595 euro. Dankzij de bijdrage van Greenport Campus en Flynth is het deelnamebedrag beperkt tot 895 euro exclusief BTW.

 

Voor meer informatie ga naar www.flynth.nl/masterclass.

Eerdere nieuwsberichten